sard ekhtesasi aloe00 torist shen shalikoobi shahrebazi mokamelkhoraki khorma keshavarzi

اطلاعیه فروشگاه

برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی توسط گفتگوی زنده و شرح مختصری از طرح درخواستی اقدام نمائید . در صورت آنلاین نبودن ظرف حداکثر 8 ساعت پاسخ شما توسط ایمیل داده خواهد شد . با تشکر

دانلود فایل طرح توجیهی تولید ماست پاستوریزه

دانلود فایل طرح توجیهی تولید ماست پاستوریزه

طرح توجیهی تولید ماست پاستوریزه

 ، ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس حاصل می‌شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌توان استفاده نمود؛ اما ماست‌های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌کنند.

به غیر از زبان های ایرانی مانند فارسی و کردی در دیگر زبان های دنیا ، غالباً نام یوقورت را بکار می‌گیرند که ریشه زبان آذری دارد و از گویش های دامنه کوه قفقاز عاریت شده و ترجمه به فارسی آن به معنای هم آوردن است. اگرچه در تاریخ فرهنگ هند و ایران باستان به ماست در پانصد سال قبل از میلاد مسیح اشاره شده است و در سنت ایران مردم بر این باور بوده‌اند که ابراهیم پیامبر به علت مصرف منظم و روزانه ماست صاحب عمری طولانی همراه با سلامتی بوده است. اما اولین ماست‌ها احتمالاً به طور تصادفی تهیه شدند؛ یعنی زمانی که شیر را برای حمل و نقل داخل کیف‌هایی که از پوست بز درست شده بود می‌ریختند، باکتری موجود در پوست بز، شیر را تخمیر نموده و ماست به دست می‌آمد.

طرح توجیهی ماست پاستوریزه

ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می‌شود. باکتری ویژه تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می‌کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می‌دهد. به دلیل وجود اسید لاکتیک، ماست مزه تند و ترشی پیدا می‌کند.

جهت تهیهٔ ماست باید باکتری مخصوص را داخل شیر پاستوریزه شده ریخت. دمای شیر(۴۰ تا ۴۶ درجه سانتیگراد) و همچنین شرایط محیط برای تهیه ماست بسیار حائز اهمیت است. این باکتری، قند موجود در شیر را تجزیه نموده و اسید لاکتیک تولید می‌کند. به دلیل وجود این اسید، پ هاش شیر پایین رفته و پروتئین موجود در شیر به صورت تودهٔ جامدی در می‌آید.

 

معمولاً از ترکیب چند نوع باکتری به نام‌های استرپتوکوکوس سالیواریوس و لاکتوباسیلوس بلگاریکوس و بتاکوکوس سیترووس و استرپتوکوکوس دی استیل لاکتیک استفاده می‌شود. اگر پس از انجام عمل تخمیر روی شیر، ماست به دست آمده را حرارت ندهیم تا باکتری‌های موجود در آن کشته شوند، به عنوان ماستی که باکتری زنده و فعال داخلش وجود دارد به فروش رسیده و اغلب افراد عقیده دارند که این ماست، دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است. البته معمولاً ماست را پس از تهیه پاستوریزه می‌کنند که باکتری‌های موجود در آن کشته شود. این نوع ماست پاستوریزه را تا چند ماه می‌توان حتی بیرون از یخچال نگهداری نمود. طرفداران این دو نوع ماست هر کدام سعی می‌کنند با انجام تحقیقات مختلف، تفاوت در مواد مغذی این ماست‌ها را نشان دهند و بیان می‌کنند که هر کدام چه کاستی‌هایی دارند.

ماست‌هایی که پس از تهیه، پاستوریزه نمی‌شوند آنزیمی برای تجزیه لاکتوز دارند، بنابراین افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، با خوردن این نوع ماست متوجه شده‌اند که پس از مصرف، مشکلاتی که با خوردن لبنیات در آنها بروز پیدا می‌کند دیگر دیده نمی‌شود.

 

 

فرمت طرح توجیهی word و تعداد صفحات 18 صفحه می باشد


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
tah664_1880676_9477.zip22k





با کاشت آلوئه ورا در سال 97 ثروتمند شوید

 با کاشت آلوئه ورا در سال 97 ثروتمند شوید  با کاشت آلوئه ورا در سال 97 ثروتمند شوید|دانلود    کاشت آلوئه ورا در 1 هکتار – هزینه کاشت یک هکتار – هزینه های داشت یک هکتار – هزینه های برداشت یک هکتار   طرح توجیهی:طرح توجیهی کاشت آلوئه ورا به مساحت 1 هکتار و 20 هزار عدد پاجوش  فهرست موارد مطرح شده در طرح توجیهیمشخصات کلی طرح :مشخصات و محدوده جغرافیایی زمین:بررسی هزینه های سرمایه گذاری طرح:الف) سر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 19,500 تومان