sard ekhtesasi aloe00 torist shen shalikoobi shahrebazi mokamelkhoraki khorma keshavarzi

اطلاعیه فروشگاه

برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی توسط گفتگوی زنده و شرح مختصری از طرح درخواستی اقدام نمائید . در صورت آنلاین نبودن ظرف حداکثر 8 ساعت پاسخ شما توسط ایمیل داده خواهد شد . با تشکر

دانلود فایل طرح توجیهی فرآورده های لبنی

 

دانلود فایل طرح توجیهی فرآورده های لبنی

موضوع : فرآورده های لبنی و لبنیات

نام محصول : شیر، ماست ، خامه

ظرفیت : 8 هزار تن  درسال

فایل : pdf

صفحات : 48 صفحه

شیر و لبنیات، منبع بسیار خوبی برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدن است،

مصرف روزانه دو لیوان شیر، ۵۰ درصد پروتئین مورد نیاز افراد بالغ را تأمین می کند. 


• کلسیم موجود در شیر و لبنیات از نرمی استخوان، کندی رشد، خرابی دندان ها در کودکان و پوکی استخوان در بزرگسالان پیشگیری می کند.
• مصرف 3-2 لیوان شیر در روز می تواند نیاز بدن به کلسیم را در افراد بالغ تامین کند.
• فسفر به همراه کلسیم در تشکیل استخوان و استحکام آن موثر بوده و در ساخت بافت های عضلانی، مغز و اعصاب دخالت می نماید.
• شیر حاوی بعضی از ویتامین ها مانند آ، ب12 ، ب2 ، ب 1 است.
• کمبود ویتامین آ باعث شب کوری، ناراحتی های چشمی و کاهش مقاومت بدن در برابر بیماری های عفونی می گردد.
• کمبود ویتامین ب1 باعث بی اشتهایی، بی حوصلگی، خستگی جسمی و روحی می گردد.
• عوارض کمبود ویتامین ب2 در بدن عبارتند از: پوسته پوسته و خشک شدن پوست اطراف دهان، گوش و بینی . در موارد شدید کمبود، در بینایی اختلال به وجود می آید. مصرف 2 لیوان شیر حدود 50 درصد میزان نیاز به ویتامین ب2 در افراد بالغ را تامین می نماید.
• ویتامین ب12یکی از اجزای ضروری در تشکیل گلبول های قرمز خون است وعوارض کمبود این ویتامین عبارتند از: کم خونی و خستگی. با مصرف روزانه 2 لیوان شیر حدود 50 درصد نیاز بدن افراد بالغ به این ویتامین تامین می شود.
• برای افراد بزرگسال سالم روزانه 2 واحد یا بیشتر از گروه شیر و لبنیات توصیه می شود. زنان باردار و شیرده می بایستی حداقل روزانه 3 واحد از این گروه مصرف کنند.
• از شیر پاستوریزه شده کم چربی ( 2.5 درصد یا کمتر) استفاده کنید.
• پنیر های تهیه شده از شیر پاستوریزه استفاده کنید.
• بستنی هایی بخورید که از شیر پاستوریزه تهیه شده باشد.
• حتما قبل از مصرف هر نوع کشک مقداری آب به آن اضافه کنید و حداقل 5-10 دقیقه در حال بهم زدن بجوشانید.
• مقدار قند بستنی بالاست. بنابراین توصیه می شود در مصرف آن زیاده روی نکنید.
• به دلیل بالا بودن میزان نمک استفاده شده در تهیه کشک توصیه می شود که از انواع کم نمک استفاده کنید.
• بهتر است از شیر و لبنیاتی که با ویتامینD
 غنی شده اند، استفاده کنید، زیرا این ویتامین برای جذب بهتر کلسیم بسیار مفید است.
• اگر شما بیماری “عدم تحمل لاکتوز” را دارید، شیر بدون لاکتوز و یا پنیر های سفت و ماست را مصرف نمایید.
• هنگام خرید شیر به تاریخ انقضای آن توجه کنید.
• ظرف شیر را تا هنگام مصرف بسته و به دور از مواد بودار نگهداری کنید.
• استفاده از شیر استریل شده برای حمل در مسافرت های خارج از شهر مناسب تر است. این نوع شیرها را (در صورت باز نشدن) می توان تا 4 ماه در دمای محیط نگهداری کرد.

لبنیات 1

شیرخام مایعی است مترشحه حاصل از دوشش کامل پستان دام سالم حداقل چهار روز پس از زایمان که با اصول صحیح، تغذیه و نگهداری شده باشد و در شرایط بهداشتی (مطابق با استاندارد ملی ایران  5561 : سال 1379 ) دوشیده شده و تحت هیچ شرایطی آب یا ماده دیگری به آن اضافه و یا از آن کسر نگردیده باشد، همچنین شیر خام باید فاقد آغوز  باشد و هیچگونه عملیات فرآوری روی آن انجام نشده باشد…

– معرفی کامل محصولات

– روش تولید

– جداول محاسبات و هزینه ها


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,825 تومان
(شامل 15% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 4,500 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
388-453_1932617_7026.zip976.4k





طرح توجیهی کاشت آلوئه ورا|دانلود

 طرح توجیهی کاشت آلوئه ورا|دانلود  طرح توجیهی کاشت آلوئه ورا|دانلود    کاشت آلوئه ورا در 1 هکتار – هزینه کاشت یک هکتار – هزینه های داشت یک هکتار – هزینه های برداشت یک هکتار   طرح توجیهی:طرح توجیهی کاشت آلوئه ورا به مساحت 1 هکتار و 20 هزار عدد پاجوش  فهرست موارد مطرح شده در طرح توجیهیمشخصات کلی طرح :مشخصات و محدوده جغرافیایی زمین:بررسی هزینه های سرمایه گذاری طرح:الف) سرمایه ثابتزمین:تعداد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,100 تومان